↟ Tree-Kånken | Fjällräven

by | Sep 20

41.76235, 23.41507
Бъндеришки езера, Национален парк Пирин, България

A trail a day keeps the monotony away ✨

Ще изкачваме Кончето в Пирин. Багажът се събира на пода в кабинета ми от седмица. Прогнозата за времето е отворена на 4 таба в браузъра на компютъра ми. Багажът продължава да се трупа, а прогнозата за времето да се влошава. Всички 4-ри таба ми обещават дъжд от обяд.

Промяна в плана – Кончето отпада. Ние обаче пак ще търсим разнообразие от делника и ще гоним ‘moody mountains & curvy rivers’… няма отказване – знаете как е. 🤷🏼‍♀️ Взимаме чай, шоколад, (разбира се) дъждобрани и да ни няма. Всичко влиза в новия Tree Kånken – ДА! Бонус при новия трип са по-леките раници и по-късият маршрут. Но все така ще е красиво. Супер! Ще изкачваме Бъндеришки езера и колкото повече отметнем по-добре… да, ама минахме само 2 😅 Останалото от историята е шумолене на дъждобрани, подсмихване при спомена за желаното разнообразие и подтичващи Стел и Жоро, надяващи се гръмотевиците да не ги приближат. Вървим и си подвикваме „Леле, каква красота е тая планина!“.

Още от историята разгледай тук: ЦЪК

***В партньорство с Fjällräven е шведска компания, основана през 1960 г., специализирана в производството на висококачествено оборудване за открито. Групата включва също марките Tierra, Primus, Hanwag, Brunton и Royal Robbins.