Да добавим малко „Ом“ и да увеличим продуктивността, спокойствието и здравето – това е основата, върху която изградих SantoshaStel. Защото правилното движение води до по-добър живот. Точно затова взимам студиото и го нося при теб – в дома ти, в планината и на работното ти място.

Аз съм Стеляна – двигател на SantoshaStel. Последните 5 години прекарах в работа за 2 startup-а, като Head of Marketing, а сега времето ми се разпределя между работните задачи за една от най-големите корпорации в света. Добре познавам последствията от прекомерната работа и заседналия начин на живот. Затова, моята цел е да вдъхновя повече хора (и да им покажа как) да се погрижат за здравето си и да приложат техниките, които им предавам и на практика в живота си.

Meet The Storytellers

Пътешественици, творци, диви души, професионалисти и партньори във всички приключения

7

Стеляна

Part yoga doer, part adventure seeker

Стеляна е сертифициран йога преподавател (Vinyasa RYT 200 и Yin yoga RYT 50), маркетинг експерт и номад по душа. Влюбена е в йога и начина, по който тя подобрява живота ни. Желанието ѝ е повече хора да се докоснат до тази магия.

E-mail: stel@santoshastel.com

Георги

Visual storyteller

Георги е професионален фотограф, който разказва удивителни истории чрез своя фото апарат. Сега помага и на нас да покажем красотата на йога. Често може да го видите уловен на снимка от някое общо приключение.

E-mail: georgi@santoshastel.com

Пишете ни

Искате да ни разкажете какво в света на приключенията и йога ви вълнува? Имате въпроси? Интересувате се от сътрудничество?

Пишете ни на e-mail: hello@santoshastel.com