Да добавим малко „Ом“ и да увеличим продуктивността, спокойствието и здравето – това е основата, върху която изградих SantoshaStel. Защото медитацията и правилното движение водят до по-добър живот. Точно затова взимам йога студиото и го нося при вас – в дома ви, сред природата и на работното ви място.

Аз съм Стеляна – двигател на SantoshaStel, йога преподавател, маркетинг експерт и създател на бутиковите корпоративни програми за йога и медитация Om Your Office & Om Your Mind.

Последните 7+ години прекарах в работа за 2 startup-а, като Head of Marketing, и разпределяйки времето си между работните задачи за една от най-големите корпорации в света. Добре познавам последствията от прекомерната работа и заседналия начин на живот, както и как йога може да преобърне това, подобрявайки здравословното състояние.

Сантоша се превежда от санскрит като „доволство“ и насърчава овладяването на изкуството да се чувстваш в лекота и спокойствие със себе си. Точно това правят и програмите ми, помагайки на компании от всички размери и всички сектори да осигурят на служителите си инструмент, с който да бъдат по-здрави и по-продуктивни.

Meet The Storytellers

7

Стеляна

Part yoga teacher, part adventure seeker

Стеляна е сертифициран йога преподавател (Vinyasa RYT 200 и Yin yoga RYT 50), маркетинг експерт и номад по душа. Влюбена е в йога и начина, по който тя подобрява живота ни. Желанието ѝ е повече хора да се докоснат до тази магия.

E-mail: stel@santoshastel.com

Георги

Visual storyteller

Георги е професионален фотограф, който разказва удивителни истории чрез своя фото апарат. Сега помага и на нас да покажем красотата на йога. Често може да го видите уловен на снимка от някое общо приключение.

E-mail: georgi@santoshastel.com

Пишете ни

Искате да ни разкажете какво в света на приключенията и йога ви вълнува? Имате въпроси? Интересувате се от сътрудничество?

Пишете ни на e-mail: hello@santoshastel.com