↟ Медитация на ръба | Spirit of Eden

by | May 30

43.12909, 23.47127
Кобилини стени, България

Единствената цел, която си поставих за тази година, е да се грижа за себе си. За мен, едно от нещата, които ме водят към постигането на това желание е да приоритизирам няколко минути сутрин за себе си с лек йога флоу и малко мала медитация.

Както всички знаем, някои дни не са перфектни и много цели/желания/мечти не се получават по начина, по който ги планираме. Но придържането към тази рутина прави всеки ден много по-добър, без значение какво се случва.

За един от тези ежедневни ритуали се изкачих на Кобилини стени във Врачански Балкан, седнах на ръба на скалата и просто затворих очи, а спокойствието сякаш ме откри само. Има нещо вълшебно да притихнеш в медитация заобиколен единствено от дива природа. На другия ден повторих! Да си призная не ми се напускаше това вълшебно място, но ще се върна скоро за още мала мантра медитация на ръба, обещавам.

Ако четете това, отделете минута, за да спрете това, което правите, затворете очи и направете 3 дълбоки вдишвания. Малко спокойствие и притихване водят до големи резултати.

***В партньорство със Spirit of Eden – Мала верижки от йоги за йоги – традиционно оплетени, от естествени материали, автентични, пълни с енергия.