↟ Snowy week – Cota1110 Hotel

by | Feb 7

42.27223, 23.53997
с. Бели Искър, България

Напоследък малко ни липсват върховете (добре де, много ни липсват), затова не можем да ви опишем колко сме развълнувани да се отправим към планините! Толкова много ни липсваше истинската зима и уханието на бор, ски и сноуборд, мекички сутрин и бой със снежни топки привечер.

Имам чувството, че е минала цяла вечност, откакто сме били на път и сме изследвали нови места. Първоначално планирахме да се скитаме из непознати гори, но се оказахме малко претоварени с работа и трябваше да променим плана. Трябваше ни място, където едновременно да се потопим сред природата, но и да отмятаме работните задачки. Дълго умувахме дали #coworkinghotel е най-добрата ни идея (склонни сме да потъваме в работата, какво да ви кажа 🤷🏼‍♀️), но решихме да опитаме и дори вече прекарахме няколко невероятни дни в Cota1110 Hotel. Красиви гледки, чай до камината, йога и много отбелязани с ✅ задачи ни върнаха баланса.

Снегът продължава да се сипе и отиваме да се разходим в него, а вие следете нашите истории в Stories – споделчме някои от забавленията ни там! ❄️🏔️

***В партньорство с Cota1110 Hotel – планински хотел, чийто авантюристичен дух среща възможностите на съвременните споделени пространства и осъществява естествен преход между работа и активна почивка.