Klorane & Laboratoires Pierre Fabre – партньорска кампания

by | Dec 20

Каквото и да си говорим дивите къмпингувания, които иначе токова обичам, си имат своите предизвикателства – свежестта, която ми донесе партньорството ми с Klorane & Laboratoires Pierre Fabre обаче, превърна тези продукти в неизбежни пътници в багажника на колата ми и едни от най-използваните продукти по време на тези бягства.

Освен шампоанът и балсамът (които са обичайните заподозрени по тези места) в сета има почистващ спрей и сух шампоан, а цялата серия ухае наситено на мента и е точно свежестта, за която всеки си мечтае в такива моменти.

За хора като мен, свързани с природата не е маловажен и фактът, че всички формули на марката са веган или до 95% натурални, а до края на 2021 г. 100% от опаковките ще бъдат от рециклирана пластмаса (за сега 75% са).

***В партньорство за популяризиране на новата серия продукти за коса с органична Водна мента на марката Klorane – пионер с над 50 години на пазара, оставил отпечатък в създаването на козметични продукти формулирани с растителни съставки & Laboratoires Pierre Fabre – френска мултинационална фармацевтична и козметична компания с над 130 години опит на пазара.